Nederlandsk ekspertise, fotograf og webdesigner

Solid professionel baggrund og bred erfaring

Bag enkeltmandsvirksomhed Goudriaan Kommunikation er Ronald Goudriaan. Jeg har en bachelor i HR fra Saxion Hogeschool og en kandidat i Europæiske Kulturelle Studier fra Københavns Universitet. Livet begyndte i Nederlandene, og der voksede jeg op. Men i 2003 rejste jeg til Denmark, og blev forelsket i kvinde og land. Siden 2006 har jeg arbejdet i Danmark som oversætter, tolk og underviser. De første 7 år i Hovedstadsområdet og siden 2013 servicerer jeg hele Danmark fra min base i Dråby ved Ebeltoft.

Jo, det sproglige er utroolig vigtigt, men jeg brænder også for fotografi. Gennem mine billeder vil jeg udtrykke det unikke, det smukke. Af mennesker, natur og produkter. Jeg har oprettet en special hjemmeside med billeder: af bl.a. naturen men også af bryllupper, gruppeportrætter og ja, mine egne børn.

Det sproglige og billederne ønsker jeg at bringe sammen på hjemmesider som jeg designer. Gode produkter og ydelser fortjener smukke billeder og gode, fangende tekster. Derfor arbejder jeg siden 2013 også som webdesigner. Min internationale fokus har givet mig spændende projekter som kan ses via denne side.

Med andre ord: jeg brænder for sprog, fotografi og webdesign. Skal vi derfor ikke snart mødes?